Inovujte pomocou LED a vyťažte zo svojho skladového osvetlenia maximum

Upgrade1

Vylepšením osvetlenia vášho skladu na LED – váš rozpočet bude okamžite profitovať zo znížených nákladov na energiu.Zákazníci s tradičným HID osvetlením pre vysoké priestory zaznamenajú pri prechode na LED v priemere 60 % ročnú úsporu nákladov na energiu.Tieto úspory sú často dostatočne veľké na to, aby sa im vrátili počiatočné náklady na konverziu počas prvých niekoľkých rokov.

Vzhľadom na výšku stropu a plochu, väčšina skladov vyžaduje osvetlenie s vysokým príkonom.Tie zvyčajne produkujú vysoké účty za elektrinu a vyžadujú si časovo náročnú údržbu.Prepnutím na LED s dlhou životnosťou rozjasníte oblasti aj s najvyššími stropmi a zároveň znížite spotrebu energie.

A hoci sú dlhodobé úspory skvelé, možno sa obávate počiatočných nákladov na modernizáciu vášho starého príslušenstva.Osvetlenie skladu E-Lite je kvalifikované podľa UL, DLC, ETL, CE, RoHS, vďaka čomu naše svietidlá majú nárok na zľavy za energie.Informujte sa u svojho poskytovateľa služieb o dostupných zľavách, ktoré sú ponúkané, a o tom, ako požiadať o svoje úspory.

E-Lite ponúka kvalitné LED vysoké svietidlá pre rôzne potreby a na splnenie akéhokoľvek rozpočtu:

Lineárny High Bay

LED lineárne svietidlo sa stalo populárnou možnosťou osvetlenia na všeobecné použitie vďaka flexibilnému modulárnemu dizajnu a rýchlej a jednoduchej inštalácii.Toto je preferovaná náhrada osvetlenia tam, kde sa predtým mohli používať neefektívne žiarivky HID, T5 alebo T8.

V rozsahu od 50 wattov do 200 wattov s účinnosťou výstupu lúmenov od 6 750 lúmenov do 29 000 lúmenov.Všetky modely sú uvedené v ETL, DLC, CE, RoHS, záruka 5 rokov.

Upgrade2

Lineárna vysoká šachta radu E-Lite LitePro

Simulačné porovnanie——Farebný obrázok

Upgrade3

UFO Round High Bay

Tento kompaktný dizajn sa ľahko inštaluje, spĺňa akýkoľvek rozpočet a je obľúbený u dodávateľov.Rozsah od 50 wattov do 300 wattov s výstupom lumenov od 8 000 do 45 000 lúmenov.Vynikajúce podanie farieb v porovnaní s HID/HPS s rovnomerným 120° širokým osvetlením.krytie IP66;Čierny alebo biely náter odolný voči korózii, plne utesnený proti vniknutiu prachu a vlhkosti.Certifikovaná kvalita: DLC Premium pre oprávnené zľavy, UL, ETL, CE, RoHS, 5-ročná záruka.

Aktualizácia 4

E-Lite Aurora Series UFO High Bay Multi-Wattage & Multi-CCT prepínateľné

 

EL-AUHB-MW(80/100/150)T-MCCT(30K/40K/50K)

Odporúčaná inštalačná vzdialenosť je 1-2H inštalačnej výšky.

Upgrade5

Ovládacie prvky a možnosti núdzovej záložnej batérie sú k dispozícii aj pre osvetlenie vášho skladu LED High Bay.Obidve LED lineárne výškové svetlá aj UFO Round High Bay sú stmievateľné pomocou ovládacích prvkov a sú schopné reagovať na okolité prostredie.Pohybové senzory dokážu presne rozpoznať, kedy ľudia vstupujú do určitej zóny, a vďaka funkcii „okamžitého zapnutia“ je možné tlmené svetlá okamžite zvýšiť až na 100 %.

Upgrade6

No matter the size of your warehouse, our Lighting team is here to help with every step of your lighting upgrade; from lighting layouts or to answer questions you may have. Please feel free to contact us at +86 18280355046, and email us at sales16@elitesimicon.com.

Jolie

E-Lite Semiconductor Co., Ltd.

Bunka/WhatApp: 00 8618280355046

E-M: sales16@elitesemicon.com

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/jolie-z-963114106/


Čas odoslania: 24. októbra 2022

Nechajte svoju správu: