Najlepšie LED svetlomet pre letiskový osvetľovací systém

Zhrnutie projektu: Medzinárodné letisko Kuvajt
Dátum: 20.12.2019
Miesto: PO Box 17, Safat 13001, KUVAJT
Použitie: letisková odbavovacia plocha
Svietidlo: EL-NED-400W & 600W 165LM/W
Značka LED: Philips Lumileds 5050
Značka ovládača: Inventronics
Lux osvetlenie: Eav=100lux > Medzinárodný štandard 50lux.
Rovnomernosť osvetlenia: U0=0,5 > Medzinárodná norma 0,4
Súvisiace: IK10, 3G/5G vibrácie, 1000-2000 hodín soľný sprej (ochrana morskej soli), SPD20KV

1
2
3

Bezpečné letisko vyžaduje správnu vysokú účinnosť záplavových svetiel NED.Správne osvetlenie akýchkoľvek potenciálnych prekážok a zabezpečenie jasného osvetlenia pre dráhu priblíženia je rozhodujúce pre zaistenie bezpečného pristátia pilotov.Letištné lampy musia mať široký uhol vyžarovania, minimálne oslnenie a ostré osvetlenie.Svietidlá E-LITE LED prešli prísnym testovaním, aby sa zaistilo správne osvetlenie za všetkých poveternostných podmienok, čo pomáha letiskám udržiavať správnu viditeľnosť pre pilotov aj pozemnú posádku.

Energeticky účinné osvetlenie letiska sE-LITE New Edge NED High Stožiar Flood

1.) Svietidlá E-LITE LED ponúkajú energeticky najefektívnejších 160 lúmenov na dodaný watt. Tieto efektívne svietidlá znížia náklady na energiu o viac ako 80 percent vo väčšine aplikácií bez obetovania viditeľnosti a jasnosti.Vďaka kombinácii efektívneho osvetlenia s vysokou viditeľnosťou a energetickou účinnosťou sú nové svietidlá LED EDGE obzvlášť dobre vybavené pre scénu na letiskách.

2.) LED svietidlá majú jednu z najdlhších Lumen údržby L70>150 000 hodín.Má patentovaný dizajn tepelného manažmentu s pasívnym chladením, ktorý maximalizuje odvod tepla, aby sa zabezpečila bezpečná prevádzka a dobrá životnosť svietidla v prostredí s vysokou teplotou.

3.) Je nevyhnutné zvážiť odolnosť reflektorov proti vetru a ich vhodnosť pre existujúcu alebo navrhovanú inštaláciuna 20-30 metrových stožiaroch letiskovej odbavovacej plochy.Upozorňujeme, že reflektory namontované vodorovne na zemi, ako napríklad asymetrická distribúcia, pomáhajú znižovať odpor vetra a umožňujú lepšiu kontrolu rozliateho svetla.

4

4.) Bezpečnosť a jednoduchosť sú kľúčové pri inštalácii a údržbe veľkej plochy vo veľkých výškach.Ako kompletné riešenie osvetlenia pre vonkajšie aj vnútorné priestory sa ideálne hodí pre širokú škálu konfigurácií stožiarov, montáží a výšok.Vďaka ľahšiemu, kompaktnejšiemu dizajnu a zlepšenému tepelnému manažmentu je jeho inštalácia oveľa jednoduchšia.

7
8

LED svietidlá sú dokonalým riešením pre moderné letisko.Vymeňte svoje existujúce svetlá za energeticky úsporné LED svietidlá od E-LITE a zaistite správnu viditeľnosť a zároveň ušetrite peniaze za energiu a údržbu.

Jason / obchodný inžinier

E-Lite Semiconductor, Co., Ltd

Web:www.elitesemicon.com,www.elitesemicon.en.alibaba.com

Email:    jason.liu@elitesemicon.com

Wechat/WhatsApp: +86 188 2828 6679

Pridať: No.507, 4th Gang Bei Road, Modern Industrial Park North,Chengdu 611731 Čína.


Čas odoslania: 26. júla 2022

Nechajte svoju správu: